Pim Velthuizen Fotografie

"Het oog voor detail"

15 augustus 2013, Parachutiste belandt in boom Teuge

PVF-20130815_81-B.jpg

Brandweer bevrijdt jarige parachutiste in Teuge

TEUGE – De eerste solosprong van parachutiste Michelle Berveling eindigde donderdagmorgen in een boom langs de Zandenallee in Teuge. De brandweer moest haar bevrijden. En dat nog wel op haar 22ste verjaardag.

Berveling werkt bij de geneeskundige dienst in Ermelo. Vanaf vliegveld Teuge ging ze op voor haar zogeheten wing, waarvoor vijf solosprongen moeten worden gemaakt. Bij de eerste sprong ging het echter al verkeerd. De wind stond in de richting van een bomenrij langs het landingsveld. De onervaren parachutiste wist een landing tussen de takken niet te voorkomen.

De hoogwerker van de brandweer uit Apeldoorn en de tankautospuit uit Twello moesten er aan te pas komen om Bervelig te bevrijden. Ze bleef ongedeerd.

Bron: Pim Velthuizen – de Stentor


Copyright

Ten aanzien van alle artikelen op deze website behoudt Pim Velthuizen Fotografie zich het auteursrecht uitdrukkelijk voor. Openbaarmaking of verveelvoudiging van enig materiaal (eigen beeldmateriaal en/of tekst) van deze website, zonder schriftelijke goedkeuring van Pim Velthuizen Fotografie, is niet toegestaan.


Gepubliceerd: 15 aug 2013