Pim Velthuizen Fotografie

"Het oog voor detail"

15 april 2017, Paasparty XXL in de Nieuwe Zweep Klarenbeek

Drukke laatste Paasparty XXL ondanks faillissement De Nieuwe Zweep

Het was nog even penibel, maar uiteindelijk kon de Paasparty XXL zaterdagavond gewoon van start gaan in feestcentrum De Nieuwe Zweep in Klarenbeek. Iets na 21.00 uur gaf de curator het groene licht waardoor het feestgedruis los kon barsten. Tijdens deze party traden DJ Sander, The Party Animals, Het Feesteam en Mental Theo op.

Hans Bosch, de uitbater van De Nieuwe Zweep, is afgelopen week failliet verklaard. Daardoor kwam de Paasparty XXL op losse schroeven te staan. De curator wilde het evenement aanvankelijk schrappen, maar is daar later op teruggekomen.

De toekomst van De Nieuwe Zweep is ongewis. Er zijn forse investeringen nodig om het pand te laten voldoen aan de geluidseisen. Uitbater Bosch stopte ermee omdat eigenaar Karel Lassche niet zou willen investeren. De laatste houdt echter vol dat de benodigde verbouwing er komt.

Bron: De Stentor en Pim Velthuizen

Tag: Paasparty, de Nieuwe Zweep, Klarenbeek, feest, The Party Animals, Het Feestteam, Mental Theo, 15-4-2017,


Copyright

Ten aanzien van alle artikelen op deze website behoudt Pim Velthuizen Fotografie zich het auteursrecht uitdrukkelijk voor. Openbaarmaking of verveelvoudiging van enig materiaal (eigen beeldmateriaal en/of tekst) van deze website, zonder schriftelijke goedkeuring van Pim Velthuizen Fotografie, is niet toegestaan.


Gepubliceerd: 16 apr 2017