Pim Velthuizen Fotografie

"Het oog voor detail"

14 september 2011, Verkeersongeval Oost Veluweweg – A50 Apeldoorn

Frontale aanrijding na onwelwording

Drie personen zijn woensdagmiddag 14 september gewond geraakt toen twee auto’s met elkaar in botsing kwamen op de Oost Veluweweg in Apeldoorn. Zij zijn met onbekend letsel in een ambulance overgebracht naar het ziekenhuis.

De hulpdiensten werden rond 18.00 uur gebeld over de aanrijding. Een 38-jarige automobiliste uit Zwolle reed op de Oost Veluweweg richting de oprit A50 richting Zwolle. Zij is mogelijk onwel geworden, waardoor ze het verhoogde middengedeelte tussen de oprit A50 richting Arnhem en oprit A50 richting Zwolle op reed. Daarna kwam de automobiliste op het weggedeelte voor het tegemoetkomende verkeer terecht, waar zij frontaal op een 22-jarige automobilist uit Arnhem botste. In de auto van de Arnhemmer zat ook een 21-jarige vrouw uit Apeldoorn. Beide bestuurders en de inzittende zijn met onbekend letsel door een ambulance naar het ziekenhuis gebracht. De afdeling Verkeersongevallen Analyse kwam daarna ter plaatse en nam het ongeval in onderzoek.

Bron Politie


Copyright

Ten aanzien van alle artikelen op deze website behoudt Pim Velthuizen Fotografie zich het auteursrecht uitdrukkelijk voor. Openbaarmaking of verveelvoudiging van enig materiaal (eigen beeldmateriaal en/of tekst) van deze website, zonder schriftelijke goedkeuring van Pim Velthuizen Fotografie, is niet toegestaan.


Gepubliceerd: 15 sep 2011