Pim Velthuizen Fotografie

"Het oog voor detail"

14 november 2015, Verkeersongeval A50 Vaassen

PVF-20151114_67-B.jpg

Ernstig ongeval op A50 bij Vaassen

VAASSEN – Zaterdagmiddag heeft er rond 13:35 uur een ernstig ongeval op de A50 bij Vaassen plaatsgevonden. Het ongeval vond plaats tussen Apeldoorn-Noord en Vaassen. Om een landingsplaats te kunnen bieden aan de opgeroepen traumahelikopter is de snelweg tijdelijk gedeeltelijk afgezet geweest.

Het betrof een eenzijdig ongeval nadat de auto onder het viaduct door de berm geschoten is en op de kop in de droge sloot belande. De vrouwelijke bestuurster is door de brandweer uit de auto geknipt en is onderzocht in de traumahelikopter. De bijrijder is in de ambulance gecontroleerd. Beiden zijn met onbekend letsel door de ambulance naar het ziekenhuis gebracht.

Om de traumahelikopter te kunnen laten landen is de A50 tijdelijk voor een gedeeltelijk afgesloten geweest. Hierna is een van de twee rijstroken weer vrijgegeven.

Bron: Pim Velthuizen – De Stentor


Copyright

Ten aanzien van alle artikelen op deze website behoudt Pim Velthuizen Fotografie zich het auteursrecht uitdrukkelijk voor. Openbaarmaking of verveelvoudiging van enig materiaal (eigen beeldmateriaal en/of tekst) van deze website, zonder schriftelijke goedkeuring van Pim Velthuizen Fotografie, is niet toegestaan.


Gepubliceerd: 14 nov 2015