Pim Velthuizen Fotografie

"Het oog voor detail"

14 mei 2015, Brandstichting Tussen de Eiken en Aristotelesstraat Apeldoorn

PVF-20150514_19-B.jpg

Aanhoudingen na nieuwe brandjes in Apeldoornse wijk Osseveld

APELDOORN – Na twee nieuwe brandjes in de wijk Osseveld in Apeldoorn zijn donderdagavond twee personen aangehouden. Dat bevestigt de politie.

De afgelopen tijd is er een reeks brandjes geweest in de wijk. De brandweer rukte donderdagavond uit naar een schuurbrand aan Tussen de Eiken. In de buurt daarvan hebben agenten twee jongemannen opgepakt. Het gaat om twee 17-jarige Apeldoorners.

Opvallend is dat er (kort) na de aanhoudingen nog een melding kwam van een tweede brandje in de buurt; bij kinderboerderij Laag Buurlo. Ondanks die volgorde is het niet uit te sluiten dat de twee verdachten ook daar bij betrokken zijn, stelt de politie. Er is echter evenmin al niets te zeggen over verbanden tussen branden.

Bron: de Stentor


Copyright

Ten aanzien van alle artikelen op deze website behoudt Pim Velthuizen Fotografie zich het auteursrecht uitdrukkelijk voor. Openbaarmaking of verveelvoudiging van enig materiaal (eigen beeldmateriaal en/of tekst) van deze website, zonder schriftelijke goedkeuring van Pim Velthuizen Fotografie, is niet toegestaan.


Gepubliceerd: 14 mei 2015