Pim Velthuizen Fotografie

"Het oog voor detail"

14 december 2019, Ernstig verkeersongeval (auto-boom) Gildenlaan Apeldoorn

Automobilist zwaar gewond na botsing met boom Gildenlaan

Aan de Gildenlaan in Apeldoorn is vanavond een ernstig verkeersongeval gebeurd. Een bestuurder botste tegen een boom en moest door de brandweer uit zijn auto bevrijd worden. Hij is in zorgwekkende toestand naar het ziekenhuis gebracht.

Het ongeluk gebeurde rond 22.10u ter hoogte van het winkelcentrum De Eglantier. Door nog onbekende oorzaak raakte de auto van de weg en botste tegen een boom in de berm. Er kwamen meerdere hulpdiensten ter plaatste, waaronder ambulances, de brandweer en zelfs de traumahelikopter uit Amsterdam werd opgeroepen. Het slachtoffer zat bekneld in het voertuig en kon er niet zelfstandig uitkomen. Hij moest door de brandweer worden uit zijn verwrongen auto bevrijd worden.

Het slachtoffer werd na uit zijn auto bevrijd te zijn door het ambulancepersoneel en het ingevlogen traumateam behandeld. Hij liep bij dit ongeval zwaar letsel op en voor zijn leven moet gevreesd worden.

Verkeersongevallenanalyse (VOA) van de politie heeft onderzoek gedaan naar de toedracht van het ongeluk. De Gildenlaan was meerderen uren voor het verkeer afgesloten geweest.


Copyright

Ten aanzien van alle artikelen op deze website behoudt Pim Velthuizen Fotografie zich het auteursrecht uitdrukkelijk voor. Openbaarmaking of verveelvoudiging van enig materiaal (eigen beeldmateriaal en/of tekst) van deze website, zonder schriftelijke goedkeuring van Pim Velthuizen Fotografie, is niet toegestaan.


Gepubliceerd: 15 dec 2019