Pim Velthuizen Fotografie

"Het oog voor detail"

14 december 2018, Grote brand (Grip 1) Gladsaxe Apeldoorn

Brand in opslag fietsaccu’s Apeldoorn

In een Apeldoorns bedrijfspand van Accell groep waar fietsaccu’s worden opgeslagen, heeft vrijdagavond een kleine brand gewoed. Tweehonderd accu’s zijn daardoor vernield, meldt de Veiligheidsregio Noord- en Oost-Gelderland.

De brandweer rukte met groot materieel uit voor de brand in een bedrijfspand aan de Gladsaxe, in de wijk De Maten. Bij de brand kwam veel rook vrij. 

Volgens woordvoerder Robert Spijkerman van de Veiligheidsregio Noord- en Oost-Gelderland lagen de getroffen accu’s opgeslagen in een inpandige bunker van tien bij tien meter. De brand is beperkt gebleven tot die bunker. De brandweer had het vuur redelijk snel onder controle. De accu’s die gespaard bleven, zijn uit voorzorg ondergedompeld in water.

Bron: De Stentor 


Copyright

Ten aanzien van alle artikelen op deze website behoudt Pim Velthuizen Fotografie zich het auteursrecht uitdrukkelijk voor. Openbaarmaking of verveelvoudiging van enig materiaal (eigen beeldmateriaal en/of tekst) van deze website, zonder schriftelijke goedkeuring van Pim Velthuizen Fotografie, is niet toegestaan.


Gepubliceerd: 16 dec 2018