Pim Velthuizen Fotografie

"Het oog voor detail"

13 november 2016, Voertuigbrand Hoornbloem Apeldoorn

PVF-20161113-2_13-B.jpg

Twee brandjes in Apeldoorn op zondagochtend

APELDOORN In Apeldoorn Zuid is zondagochtend rond 06.20 uur brand ontstaan in een achtertuin aan de Meerkoetweg. Om ongeveer 07.45 uur ging een auto op een parkeerplaats bij de Akkerwinde in vlammen op. De politie onderzoekt beide zaken.

Bij een schuur achter woningen aan de Meerkoetweg, ter hoogte van de Roerdompweg, lagen verschillende zaken opgeslagen. Het ging onder meer om een brommer, een scooter en een quad. De brandweer bluste de felle brand.

De auto aan de Akkerwinde vatte aan de achterkant vlam. De brandweer was snel ter plaatse en kon voorkomen dat auto’s die er naast waren geparkeerd ook door het vuur verloren zouden gaan. Wel raakte een andere auto zwaar beschadigd. Ook een naastgelegen schutting heeft schade.

Bron: de Stentor


Copyright

Ten aanzien van alle artikelen op deze website behoudt Pim Velthuizen Fotografie zich het auteursrecht uitdrukkelijk voor. Openbaarmaking of verveelvoudiging van enig materiaal (eigen beeldmateriaal en/of tekst) van deze website, zonder schriftelijke goedkeuring van Pim Velthuizen Fotografie, is niet toegestaan.


Gepubliceerd: 13 nov 2016