Pim Velthuizen Fotografie

"Het oog voor detail"

13 mei 2017, Open dag Politie Apeldoorn

Open dag politie Apeldoorn druk bezocht

APELDOORN – Zaterdag middag werd de open dag bij politie Apeldoorn druk bezocht. De open dag trok duizenden bezoekers van jong tot oud.

Om 13.00u werd de open dag door het DSI (Diens Speciale Interventies) op spectaculaire wijze geopend. Het DSI liet zien hoe zij een verdachte die zich in een ruimte achter een deur bevond op efficiënte wijze kon aanhouden. Ze bliezen de deur met explosieven op en gooiden daarna een flashbang granaat de ruimte in om de verdachte nog meer te desoriënteren. De verdachte werd daarna veilig aangehouden en afgevoerd.

In en om het politiebureau waren diverse demonstraties en rondleidingen. Zo kon je een kijkje nemen in de meldkamer en in het cellencomplex. Op de parkeerplaats waren meerdere voertuigen van onder andere de ME (Mobiele Eenheid) te zien en werden er demonstraties van het OOT (Openbare Orde Teams) gegeven. Het OOT zijn politieteams die (dreigende) escalaties en criminaliteit in het uitgaansleven snel en met beproefde procedures in de kiem smoren.

De open dag was een groot succes en de politie kijkt terug op een zeer geslaagde dag.

Tag. open dag, OOT, DSI, demonstratie, politie, Apeldoorn, 13-5-2017,


Copyright

Ten aanzien van alle artikelen op deze website behoudt Pim Velthuizen Fotografie zich het auteursrecht uitdrukkelijk voor. Openbaarmaking of verveelvoudiging van enig materiaal (eigen beeldmateriaal en/of tekst) van deze website, zonder schriftelijke goedkeuring van Pim Velthuizen Fotografie, is niet toegestaan.


Gepubliceerd: 15 mei 2017