Pim Velthuizen Fotografie

"Het oog voor detail"

13 mei 2013, Middel woningbrand Arnhemseweg Apeldoorn

 

PVF-20130513_7-B.jpg

Brandstichting bij omstreden coffeeshop Power Flower

APELDOORN – In de nieuwe coffeeshop Power Flower aan de Arnhemseweg 181 heeft vanmorgen rond drie uur brand gewoed. Twee mensen die boven de coffeeshop wonen, werden door de brandweer van het achterbalkon af gehaald. Er was sprake van hevige rookontwikkeling.

Mogelijk is sprake van brandstichting. Naast het pand werden twee jerrycans met onbekende inhoud aangetroffen. Ook was aan de zijkant van het pand een ruit ingegooid. De politie kon vanmorgen vroeg geen mededelingen doen over de toedracht. De technische recherche kwam meteen ter plaatse om een onderzoek in te stellen.

De coffeeshop waar softdrugs worden verkocht is eind april geopend. En kort daarop alweer door de rechter tijdelijk gesloten vanwege de door de gemeente gevolgde vergunningprocedure. In de buurt is de vestiging van de coffeeshop zeer omstreden. Buurtbewoners vrezen voor overlast en waardedaling van hun panden.

Bron: de Stentor


Copyright

Ten aanzien van alle artikelen op deze website behoudt Pim Velthuizen Fotografie zich het auteursrecht uitdrukkelijk voor. Openbaarmaking of verveelvoudiging van enig materiaal (eigen beeldmateriaal en/of tekst) van deze website, zonder schriftelijke goedkeuring van Pim Velthuizen Fotografie, is niet toegestaan.


Gepubliceerd: 13 mei 2013