Pim Velthuizen Fotografie

"Het oog voor detail"

13 mei 2011, Verkeersongeval Laan van de Mensenrechten Apeldoorn


Bij een frontale aanrijding op 13 mei de Laan van Mensenrechten in Apeldoorn zijn een 44-jarige man uit Apeldoorn een 32-jarige vrouw uit Leusden gewond geraakt. Beide zijn met onbekende verwondingen naar het ziekenhuis vervoerd.

De vrouw uit Leusden kwam vanuit de Kayersdijk en was op weg naar de Arnhemseweg toen de auto die haar tegemoet kwam, bestuurd door de 44-jarige man, plotseling op de verkeerde weghelft terecht kwam. Een frontale aanrijding was het gevolg. De man uit Apeldoorn was mogelijk onwel geworden. Hij moest door de brandweer uit zijn voertuig worden bevrijd en is met onbekende verwondingen naar het ziekenhuis vervoerd. Ook de vrouw raakte gewond en is naar het ziekenhuis vervoerd.

De politie onderzoekt de zaak.

Bron: Politie NO-Gelderland


Copyright

Ten aanzien van alle artikelen op deze website behoudt Pim Velthuizen Fotografie zich het auteursrecht uitdrukkelijk voor. Openbaarmaking of verveelvoudiging van enig materiaal (eigen beeldmateriaal en/of tekst) van deze website, zonder schriftelijke goedkeuring van Pim Velthuizen Fotografie, is niet toegestaan.


Gepubliceerd: 14 mei 2011