Pim Velthuizen Fotografie

"Het oog voor detail"

12 mei 2012, Verkeersongeval Otterloseweg Ugchelen

Een 62-jarige man uit Wilp is zaterdag 12 mei zwaargewond geraakt nadat hij op de Otterloseweg in Apeldoorn met zijn auto tegen een boom reed. De man is in kritieke toestand naar het ziekenhuis gebracht. De verkeersongevallenanalyse van de politie onderzoekt de exacte toedracht van het ongeval.

De man reed omstreeks 18.40 uur over de Otterloseweg komend vanuit de richting Apeldoorn. Nog voor de afslag naar het wandelgebied ‘het Leesten’ reed hij door nog onbekende oorzaak links tegen een boom en kwam vervolgens op de weg tot stilstand kwam. De man zat bekneld en moest door de brandweer uit zijn auto worden bevrijd. Hij is met spoed met ernstige verwondingen naar het ziekenhuis gebracht.

De verkeersongevallenanalyse van de politie onderzoekt de oorzaak van het ongeval. De uitkomsten hiervan zijn op dit moment nog niet bekend. In verband met het politieonderzoek is de weg tussen de Hoenderloseweg en de Brouwersweg geruime tijd afgesloten geweest.

Bron: Politie NO-Gelderland


Copyright

Ten aanzien van alle artikelen op deze website behoudt Pim Velthuizen Fotografie zich het auteursrecht uitdrukkelijk voor. Openbaarmaking of verveelvoudiging van enig materiaal (eigen beeldmateriaal en/of tekst) van deze website, zonder schriftelijke goedkeuring van Pim Velthuizen Fotografie, is niet toegestaan.


Gepubliceerd: 12 mei 2012