Pim Velthuizen Fotografie

"Het oog voor detail"

12 januari 2012, Verkeersongeval Laan van Zevenhuizen – Sluisoordlaan Apeldoorn

APELDOORN – Een 36-jarige man uit Friesland en een 28-jarige vrouw uit Epe zijn donderdagavond gewond geraakt bij een frontale aanrijding in Apeldoorn.

Zij zijn met onbekend letsel overgebracht naar het ziekenhuis. Het ongeval gebeurde kort voor half elf. De 36-jarige automobilist uit Friesland reed vanuit het centrum op de Laan van Zevenhuizen. Een 18-jarige automobilist uit Apeldoorn reed op de Sluisoordlaan en wilde op de kruising met de Laan van Zevenhuizen rechtdoor. Er ontstond een aanrijding waarbij de man uit Friesland en zijn inzittende gewond raakte. De brandweer heeft geholpen om de gewonden uit de auto te bevrijden. Het personeel van een traumahelikopter heeft medische bijstand verleend. De 18-jarige man ging er direct na de aanrijding te voet vandoor. Hij meldde zich later op het politiebureau. De Apeldoorner bleek niet gedronken te hebben. De verkeersongevallendienst onderzoekt de exacte toedracht van het ongeval.

Bron: de Stentor


Copyright

Ten aanzien van alle artikelen op deze website behoudt Pim Velthuizen Fotografie zich het auteursrecht uitdrukkelijk voor. Openbaarmaking of verveelvoudiging van enig materiaal (eigen beeldmateriaal en/of tekst) van deze website, zonder schriftelijke goedkeuring van Pim Velthuizen Fotografie, is niet toegestaan.


Gepubliceerd: 13 jan 2012