Pim Velthuizen Fotografie

"Het oog voor detail"

12 april 2014, Verkeersongeval (motor-auto) Lage Steenweg Deventer

PVF-20140412_99-B.jpg

Motorrijder (49) ernstig gewond bij frontale aanrijding met auto

De Worp – Deventer. Zaterdag avond omstreeks 19.35u is een 49 jarige motorrijder bij een verkeersongeval op de Lage Steenweg ernstig gewond geraakt.

De motorijder die samen met een ander motorrijder vanaf De Worp richting Terwolde reden, botste net buiten De Worp tegen een tegemoet komende personenauto. Hierbij werd de motor het naast hoger gelegen fietspad opgeslingerd. De beide wielen braken van de motor af.

IVM de ernst van het ongeval werd ook de traumaheli uit Volkel gealarmeerd. Deze vloog de motorrijder naar het traumacentrum in Zwolle.

De bestuurder van de auto liep bij dit ongeval niet veel letsel op. De mede motorrijder reed vermoedelijk voor het ongeval uit en keerde iets later terug.

Politie doet onderzoek naar de exacte oorzaak van dit ongeval.


Copyright

Ten aanzien van alle artikelen op deze website behoudt Pim Velthuizen Fotografie zich het auteursrecht uitdrukkelijk voor. Openbaarmaking of verveelvoudiging van enig materiaal (eigen beeldmateriaal en/of tekst) van deze website, zonder schriftelijke goedkeuring van Pim Velthuizen Fotografie, is niet toegestaan.


Gepubliceerd: 12 apr 2014