Pim Velthuizen Fotografie

"Het oog voor detail"

10 oktober 2016, Verkeersongeval Beekbergerweg Loenen

PVF-20161010_66-B.jpg

Gewonden verkeersongeval Loenen zijn 3 jonge mannen uit Eerbeek

LOENEN/ EERBEEK – Bij het ongeval in de nacht van maandag op dinsdag aan de Beekbergerweg in Loenen zijn drie inwoners uit Eerbeek gewond geraakt. Dit maakte de politie bekend.

Het gaat hierbij om twee mannen van negentien jaar oud. Het derde slachtoffer is een man van zeventien lentes jong. Aan het geval op de Beekbergerweg ging een mislukte inhaalactie vooraf. De bestuurder van de auto reed over de Beekbergerweg vanuit Loenen richting de snelweg. Ter hoogte van de Loenense watervallen probeerde de bestuurder in te halen. Om een tegenligger te ontwijken stuurde de bestuurder de auto terug, maar kwam daarbij in een slip terecht en is uiteindelijk tegen een paar bomen tot stilstand gekomen.

De inzittenden zijn met verschillende verwondingen naar ziekenhuizen in Arnhem, Apeldoorn en Nijmegen gebracht. De politie is nog op zoek naar een mogelijke getuige van het ongeluk, de bestuurder van de auto waarvoor de auto met de drie inzittenden moest uitwijken.

Bron: de Stentor


Copyright

Ten aanzien van alle artikelen op deze website behoudt Pim Velthuizen Fotografie zich het auteursrecht uitdrukkelijk voor. Openbaarmaking of verveelvoudiging van enig materiaal (eigen beeldmateriaal en/of tekst) van deze website, zonder schriftelijke goedkeuring van Pim Velthuizen Fotografie, is niet toegestaan.


Gepubliceerd: 11 okt 2016