Pim Velthuizen Fotografie

"Het oog voor detail"

10 oktober 2012, Ernstig verkeersongeval A50 R hp 209,8 Apeldoorn

Een 43-jarige vrouw uit Vaassen is woensdag 10 oktober opgenomen in het ziekenhuis na een aanrijding. Ze werd tijdens een inhaalmanoeuvre aangetikt door een 20-jarige automobilist uit Vaassen. Dit ongeval vond plaats op de A50 tussen de Zutphensestraat en afslag Apeldoorn-Noord.

De politie kreeg rond 21.45 uur een melding over een aanrijding op de A50. Ter plaatse bleek dat de automobilist de vrouw wilde inhalen, waarbij hij haar auto raakte. Zij verloor de macht over het stuur en kwam in de berm terecht. Daardoor sloeg haar auto over de kop en raakte zij bekneld. De brandweer heeft haar uit haar auto bevrijd. Hierna is ze met onbekend letsel naar het ziekenhuis gebracht, waar ze is opgenomen.

Bron: Politie NO-Gelderland

 


Copyright

Ten aanzien van alle artikelen op deze website behoudt Pim Velthuizen Fotografie zich het auteursrecht uitdrukkelijk voor. Openbaarmaking of verveelvoudiging van enig materiaal (eigen beeldmateriaal en/of tekst) van deze website, zonder schriftelijke goedkeuring van Pim Velthuizen Fotografie, is niet toegestaan.


Gepubliceerd: 10 okt 2012