Pim Velthuizen Fotografie

"Het oog voor detail"

10 maart 2018, 2 auto’s te water regio Apeldoorn

 

Twee auto’s te water binnen korte tijd in omgeving van Apeldoorn

In het buitengebied van Apeldoorn zijn zaterdagavond twee auto’s te water geraakt. De incidenten vonden binnen twee uur van elkaar plaats. Rond half acht vloog een auto bij Biezematen uit de bocht. Rond negen uur ’s avonds vond bij Nijbroek een vergelijkbaar incident plaats.

 

Apeldoorn

Bij Biezematen, in het buitengebied van Apeldoorn vloog zaterdagavond een auto uit de bocht. Het voertuig bestuurd door een automobilist van in de twintig kwam op de zijkant in de sloot terecht. Hij is door ambulancepersoneel nagekeken maar hoefde niet mee naar het ziekenhuis.

 

Nijbroek

Ongeveer anderhalf uur later raakte er op de Vaassenseweg bij Nijbroek een auto te water. De bestuurder, een oudere man, zat enige tijd vast in de auto. Uiteindelijk werd hij door de brandweer uit het voertuig gered. Via een ladder is hij naar de kant gebracht. Een woordvoerder van de veiligheidsregio laat weten dat de oorzaak van het ongeluk nog niet bekend is.


Copyright

Ten aanzien van alle artikelen op deze website behoudt Pim Velthuizen Fotografie zich het auteursrecht uitdrukkelijk voor. Openbaarmaking of verveelvoudiging van enig materiaal (eigen beeldmateriaal en/of tekst) van deze website, zonder schriftelijke goedkeuring van Pim Velthuizen Fotografie, is niet toegestaan.


Gepubliceerd: 11 mrt 2018