Pim Velthuizen Fotografie

"Het oog voor detail"

10 augustus 2019, Man overleden na aanrijding met auto Kayersdijk Apeldoorn

26-jarig slachtoffer van mogelijk opzettelijke aanrijding in Apeldoorn overleden

De 26-jarige man die zaterdagochtend mogelijk opzettelijk werd aangereden op de kruising van de Kayersdijk met de Haringvliet in Apeldoorn, is gisteren aan zijn verwondingen overleden. Dat bevestigt het Openbaar Ministerie.

Het slachtoffer werd zaterdagochtend even na drie uur door een 18-jarige Apeldoorner aangereden op de kruising in Apeldoorn Zuid. De 26-jarige raakte daarbij zwaargewond en werd per traumahelikopter naar het ziekenhuis in Nijmegen vervoerd. 

Kort na het incident arresteerde de politie de 18-jarige Apeldoorner op verdenking van het veroorzaken van een aanrijding. Zondag meldde de politie te vermoeden dat er een conflict tussen de verdachte en het slachtoffer vooraf is gegaan aan de aanrijding. Kort voor de aanrijding zou de verdachte gevochten hebben met andere betrokkenen bij een tankstation verderop. 

Bron: de Stentor


Copyright

Ten aanzien van alle artikelen op deze website behoudt Pim Velthuizen Fotografie zich het auteursrecht uitdrukkelijk voor. Openbaarmaking of verveelvoudiging van enig materiaal (eigen beeldmateriaal en/of tekst) van deze website, zonder schriftelijke goedkeuring van Pim Velthuizen Fotografie, is niet toegestaan.


Gepubliceerd: 10 aug 2019