Pim Velthuizen Fotografie

"Het oog voor detail"

1 april 2013, Middel verkeersongeval (grip 1) A50 L hp 214,0 Apeldoorn

PVF-20130401-2_30-B.jpg

Zes gewonden bij kettingbotsing op A50 nabij Vaassen

APELDOORN/VAASSEN – Vijf voertuigen, waarvan een met aanhanger, zijn maandagavond rond 22.30 uur betrokken geraakt bij een kettingbotsing op de snelweg A50 van de richting Vaassen naar Apeldoorn-Noord.

Daarbij zijn een zwaargewonde, vier gewonden en een lichtgewonde zijn gevallen. De zwaargewonde is onder begeleiding van een arts van de traumahelikopter met een ambulance naar het ziekenhuis in Zwolle gebracht. De andere gewonden zijn naar ziekenhuizen in Apeldoorn en Zwolle gebracht. . Ambulances, politie en brandweer rukten uit. Omdat er technisch onderzoek moet worden gedaan naar de oorzaak van het ongeval, waren de rijbanen meerdere uren afgesloten. De snelweg werd pas ver na middernacht weer vrijgegeven.

Verkeer in zuidelijke richting werd vanaf knooppunt Hattemerbroek al omgeleid via de A28 en A1. Verkeer dat al bij de afslag Vaassen was, werd richting Apeldoorn gestuurd via de Kanaalweg. Ooggetuigen spraken ook daar van gevaarlijke omstandigheden omdat ook vrachtverkeer over die relatief smalle weg werd geleid.

Bron: de Stentor

 


Copyright

Ten aanzien van alle artikelen op deze website behoudt Pim Velthuizen Fotografie zich het auteursrecht uitdrukkelijk voor. Openbaarmaking of verveelvoudiging van enig materiaal (eigen beeldmateriaal en/of tekst) van deze website, zonder schriftelijke goedkeuring van Pim Velthuizen Fotografie, is niet toegestaan.


Gepubliceerd: 02 apr 2013