Pim Velthuizen Fotografie

"Het oog voor detail"

Pim Velthuizen twee maal genomineerd voor de Gelderse Nieuwsfoto 2017

BREDEVOORT – Donderdag 1 februari was de jurering van de Gelderse Nieuwsfoto (GNF) 2017.
De vakjury, Roel Rozenburg, Flip Franssen en Huub Kerkhoffs, onder voorzitterschap van Wouke van Scherrenburg kozen de nominaties voor de Gelderse Nieuwsfoto en de Reportage prijs 2017.

 

De Apeldoornse fotograaf Pim Velthuizen is met 2 foto’s genomineerd.

-Waterwagen brandweer crasht tegen woning Vosselmanstraat Apeldoorn

 

-Omstreden “vluchtelingenvilla” in Twello door brand verwoest.

 

De genomineerde fotografen voor de Gelderse Nieuwsfoto prijs 2017 zijn: Pim Velthuizen (2x), Rias Immink (2x), Koen Verheijden (3x), John van Gelder, Raphael Drent (2x), Gerard Burgers, Bert Beelen (3x), Eveline van Elk (2x), Roel Kleinpenning, Sven Menschel, Rob Voss (2x), Patrick van Gemert (2x), Eric Brinkhorst, Erik van ’t Hullenaar (2x), Gert Janssen, Bram van de Biezen, Paul Rapp, Broer van den Boom en Henk van Raaij.

Genomineerde fotografen voor de Reportageprijs 2017 zijn: Peter van Tuijl, Koen Verheijden en Rias Immink.

Het publiek kan vanaf 17 februari op de websites van De Stentor, de Gelderlander, in het Provinciehuis in Arnhem, het CODA museum in Apeldoorn en foto 21 in Bredevoort hun stem voor de publieksprijs uitbrengen

Nadat ook het publiek en de kinderjury heeft gekozen, worden de winnaars tijdens de prijsuitreiking op dinsdag 20 maart in het Provinciehuis in Arnhem bekend gemaakt.

 


Copyright

Ten aanzien van alle artikelen op deze website behoudt Pim Velthuizen Fotografie zich het auteursrecht uitdrukkelijk voor. Openbaarmaking of verveelvoudiging van enig materiaal (eigen beeldmateriaal en/of tekst) van deze website, zonder schriftelijke goedkeuring van Pim Velthuizen Fotografie, is niet toegestaan.


Gepubliceerd: 02 feb 2018 19:09