Pim Velthuizen Fotografie

"Het oog voor detail"

Info / Contact


Welkom op de website van fotograaf Pim Velthuizen

 

_DSC5737 PV-BFijn dat u op mijn website rond kijkt. Hier krijgt u een goede indruk van mijn fotografisch werk. Het getoonde werk op mijn website is maar een kleine afspiegeling van het werk voor mijn opdrachtgevers en wat vrij werk.

Wat mij inspireert is om op een ontspannen wijze mensen te fotograferen zoals ze zijn met daarbij hun inbreng en emotie. Plezier in mijn werk vind ik het allerbelangrijkste. Zo probeer ik bij elke opdracht het maximale er uit te halen door mooie foto’s te maken die blijven prikkelen. De honger om iedere dag weer nieuwe dingen te leren en daardoor jezelf steeds verder te ontwikkelen is zeer groot. Mijn specialisme en voorkeur zit in pers, reportage en sport fotografie waar niets van te voren is bepaald en de foto het “verhaal” moet vertellen.

Mijn opdrachtgevers en afnemers zijn o.a. in de journalistieke en overheidssector te vinden.

Opdrachtgevers en afnemers

ANP
NOS
RTL
SBS
Hallz
RTV Oost
Algemeen Dagblad
De Stentor
De Telegraaf
De Gelderlander
De Persgroep
Omroep Brabant
Omroep Gelderland
SDU uitgevers
Madame Tussauds Amsterdam
Voetbal International
Gemeente Apeldoorn
Nationale politie
Politie Oost Nederland
Veiligheidsregio IJsselland
Veiligheidsregio Noord-Oost Gelderland
Ministerie van Defensie
Ministerie van Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties

 

Contact

Pim Velthuizen Fotografie
Rousseaustraat 32
7323 GP Apeldoorn
Tel: +31(0)621821150
E-mail: [email protected]
KVK nr. 53708040

 

Pim Velthuizen Fotografie is aangesloten bij:

      

Alle leveringen, offertes, afspraken etc van Pim Velthuizen Fotografie geschieden onder de algemene voorwaarden van de Fotografenfederatie tenzij uitdrukkelijk schriftelijk anders is overeengekomen.

 

Hulpdiensten

Als “huisfotograaf” verzorg ik voor de veiligheidsregio Noord – Oost Gelderland en de Nationale Politie met regelmaat hun fotomateriaal. Deze foto’s worden gebruikt voor hun werk, opleidingen en publicaties op het internet of gedrukt.

De hulpverleningsbeelden zijn gemaakt met respect voor het of de slachtoffer(s), zonder inbreuk te doen aan hun privacy. Deze beelden zijn gemaakt om het echte werk van de hulpverleners te belichten. Verschillende beelden komen zelfs niet in aanmerking voor publicatie, omwille van hun aard en de soms schokkende beelden …. maar weerspiegelen het zware werk dat deze hulpverleners elke keer opnieuw te wachten staat.

Sommige beelden zijn grappig, andere zwaar en nog andere zijn er om mensen aan te zetten tot nadenken. Ik heb deze website daarom ook gemaakt om alle hulpverleners te bedanken voor de jaren lange prettige en professionele samenwerking.

Het is niet altijd eenvoudig om achter deze hulpverleners met een fototoestel te staan en mee over hun schouders te kijken. Professioneel voyeurisme kan men het noemen, of sensatie zoeken zoals sommigen zeer snel durven denken. Mijn instelling is om integer te werken en niet op de voorgrond te treden.

 

Daarom gaat mijn dank uit naar deze hulpverleners waar ik die passie voor het vak mee mag delen en de zeer professionele manier van samenwerken.

We hebben elk onze manier van benaderen: zij met het oog van de hulpverlener, ik met dat van de fotograaf.

Daardoor zou ik iedereen kennis willen laten maken met hun zeer gevarieerde functie en het enige wat ik daarvoor kan doen is hun werk zo goed als mogelijk in beeld brengen, met het grootste respect dat ik voor deze mensen heb.

 

Disclaimer

De vorm en inhoud van deze website is door Pim Velthuizen Fotografie met uiterste zorgvuldigheid samengesteld. Indien onderdelen van deze website niet werken of de gegevens op deze website onjuist, onvolledig en/of verouderd zijn, is Pim Velthuizen Fotografie hiervoor niet aansprakelijk.

Bezoekers en/of gebruikers van de website’s van Pim Velthuizen Fotografie kunnen op geen enkele wijze rechten ontlenen aan de door Pim Velthuizen Fotografie aangeboden informatie. Pim Velthuizen Fotografie is daardoor ook niet aansprakelijk voor directe of indirecte schade die het gevolg is van het gebruik van informatie afkomstig van de website’s van Pim Velthuizen Fotografie.


Copyright

Ten aanzien van alle artikelen op deze website behoudt Pim Velthuizen Fotografie zich het auteursrecht uitdrukkelijk voor. Openbaarmaking of verveelvoudiging van enig materiaal (beeldmateriaal en/of tekst) van deze website, zonder schriftelijke goedkeuring van Pim Velthuizen Fotografie, is niet toegestaan.